Environment Centre Renovation

The Whitefriars College Environment Center has undergone a major renovation by the Year 8 classes.  The arrival of a shipping container and focusing on sustainability in the Science Learning Area created an opportunity for the neglected Environment Center to develop into a potential outdoor learning space.  Year 8 took on the role of architects, surveyors, landscapers, gardeners, painters, waste managers, recycle managers, furniture restorers, pavers and project managers.  Over Term 4, the Year 8 students have created an area that has the potential to become a wonderful outdoor learning space that can be utilized for learning and well being through curriculum, clubs or personal relaxation.

Click here for full details of the project.

By Whitefriars College|2017-11-06T18:30:08+10:00December 3rd, 2015|0 Comments
X