Mural Garden

The environmental mural was created collectively by parents, students and teachers. The groundwork is made up of several sections – circular concrete steps, red stones, white stones, recycled tyres, red and black mulch and indigenous plants.

The design of this garden area was created by students and is designed in a circular shape to coordinate with the tyres that already existed in this area. The five tyres were surrounded by white stones and then a second layer of red stones. On these red stones were the large circular concrete steps making a path as an outer layer. The red mulch was added to make it look like an extension of the river painted on the wall with the black mulch as contrast. The recycled plastic seat added another dimension of caring for our environment. These features make this area a much more inviting space for outdoor learning.

By Werribee Primary School| 2017-11-06T18:07:31+00:00 December 1st, 2013|Uncategorised|0 Comments
X